Nikola Janković pozitivan na korona virus

Izvor: Beta, 15.Jun.2020, 11:30

Nikola Janković pozitivan na korona virus

Košarkaš Partizana Nikola Janković pozitivan je na korona virus, potvrdili su danas crno-beli."Nakon završetka sezone, Janković je planirao da putuje u inostranstvo na odmor i shodno propisanim procedurama, obavio je test na korona virus. Ipak, test je potvrdio prisustvo virusa u organizmu, iako Janković trenutno nema nikakve simptome", naveo je Partizan.U skladu sa instrukcijama lekara, centar crno-belih je u samoizolaciji. Ostali prvotimci i članovi stručnog štaba, biće preventivno testirani u najkraćem roku, naveo je Partizan.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE PARTIZAN: Janković u samoizolaciji, ostali moraju na test!

Izvor: Kurir, 15.Jun.2020

Nikola Janković košarkaš Partizana pozitivan je na koronavirus, a kako protokol nalaže, čitav tim preventivno će biti testiran.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.