Ne možemo da kažemo  neka, to će Teodosić da uradi

Izvor: B92, 13.Nov.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne možemo da kažemo " 'neka, to će Teodosić da uradi'"

Trener Virtusa Aleksandar Đorđević je izneo kritike na račun svoje ekipe, uprkos pobedi nad Makabijem iz Rišona u Evrokupu.

Italijanski tim je u poslednjoj četvrtini uspeo da nadoknadi zaostatak i da preokretom stigne do trijumfa.

"Veoma teška pobeda. Naša krivica je što smo došli do situacije da gubimo sa 17 razlike. Imali smo mnogo izgubljenih lopti, glupo izgubljenih lopti. Oni su sjajno ušli u treću četvrtinu, ubacili su neke brze trojke", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Đorđević.

On je uputio kritike na račun svog tima.

"Ne znam zašto ne igramo čvrstu odbranu tokom cele utakmice. To nam treba. Makabi me nije iznenadio, nije imao ništa da izgubi, igrao je čvrsto. To je jak tim, dobro utreniran", istakao je Đorđević.

Italijansku ekipu je do preokreta vodio Miloš Teodosić.

"To je njegov posao, to je on i to je radio tokom cele karijere, ali ja hoću da moj tim reaguje i bez njega. Ne možemo da se opustimo i da kažemo da će sve on da uradi. Mislim da ponekad i njemu treba da neko drugi preuzme odgovornost", zaključio je Đorđević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.