Naša očekivanja su jasno definisana

Izvor: VOA, 25.Nov.2019, 02:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Naša očekivanja su jasno definisana"

"Neke druge reprezentacije bi verovatno imale paradu i svoje balkone kada bi bili peti na svetu, ali to nisu standardi stare jugoslovenske reprezentacije i srpske reprezentacije danas. Naši standardi su malo drugačiji, tako da i očekivanja su malo veća i to je nešto što su prošle generacije uspostavile kao realnost", kaže između ostalog u ekskluzivnom razgovoru za Glas Amerike novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Kokoškov za Glas Amerike: Nisam hteo da budem selektivan kao selektor

Izvor: VOA, 25.Nov.2019

Moj uslov je bio da prihvatim ceo paket obaveza, da ne budem selektivan kao selektor, da preumem samo neka, nazovi, velika takmičenja. Da radim sve, pa i „prozore“, što nije bilo lako, kaže u ekskluzivnom razgovoru za Glas Amerike Igor Kokoškov, pomoćni trener Sakramento Kingsa i od pre nekoliko...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.