Ministar Udovičić dodelio stipendije najboljim studentima Univerziteta u Kragujevcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 19:40

Ministar Udovičić dodelio stipendije najboljim studentima Univerziteta u Kragujevcu

Dodeli stipendija su prisustvovali i gradonačelnik Grada Kragujevca Nikola Dašić i rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović.

Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Republike Srbije Vanja Udovičić je u okviru Akademske nedelje dodelio danas ugovore o stipendiranju najuspešnijim studentima Univerziteta u Kragujevcu.

Dodeli stipendija su prisustvovali i gradonačelnik Grada Kragujevca Nikola Dašić i rektor Univerziteta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović.

Стипендије и плакете ”Доситеја” за најбоље студенте Универзитета у Крагујевцу као залог за будуће генерације! Бити стипендиста Фонда за младе таленте значи бити најбољи! Честитке! @omladinaisport #Dositeja #FondZaMladeTalente #Kragujevac #Srbija🇷🇸 pic.twitter.com/0aKOdxWaPl

— Вања Удовичић (@VanjaUdovicic) June 30, 2022

- Od danas svi vi, najbolji studenti Univerziteta u Kragujevcu, koji ste postigli uspehe vredne divljenja na koje smo svi ponosni, postali ste deo elite koja ima čast da u svoj dom unese prestižnu plaketu ”Dositeja” kao zalog za buduće generacije. Vrata uspeha su vam širom otvorena. Na vama je da nastavite da se usavršavate, da nadograđujete znanje i nižete nove uspehe i pobede. Iskoristite svoj potencijal i sve mogućnosti koje vam se nude kako biste stigli do zadatog cilja. Stipendije Dositeja predstavljaju priznanje za vaš dosadašnji uspeh i odskočnu dasku na putu ka daljim dostignućima. Čestitam vam na svemu što ste do sada postigli i nastojte da svojim primerom podstaknete i druge da čine isto kako bi nas sledeće godine bilo još više - rekao je u svom obraćanju stipendistima ministar Udovičić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stipendije Dositeja dobio 141 student kragujevačkog Univerziteta

Izvor: Danas, 01.Jul.2022, 12:39

Najboljim studentima završnih godina osnovnih i master studija fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Republike Srbije Vanja Udovičić, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić i rektor Univerziteta prof. dr Nenad Filipović uručili su danas...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.