Minimalne pobede Novog Pazara i Spartaka, odlična Čuka, Jagodini samo bod

Izvor: Blic, 09.Avg.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minimalne pobede Novog Pazara i Spartaka, odlična Čuka, Jagodini samo bod

Fudbaleri Novog Pazara otvorili na svom stadionu su pobedom 1:0 protiv Rada šampionat Srbije, dok je istim rezultatom Spartak u Subotici zaradio prva tri pobeda protiv Radničkog 1923. Jagodina i Mladost iz Lučana podelili su bodove 1:1, a Čukarički je u Kruševcu bio bolji od Napretka sa 2:0.

Novi Pazar je odlično otvorio novi ciklus srpskog prvenstva protiv Rada, a jedini pogodak postigao je Admir Kecap u četvrtom minutu igre, te je rezultat do kraja susreta ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 1:0.

Na drugom kraju naše zemlje, u Subotici, Spartak je takođe sa jednim golom, u 74. minutu Balabanovića koji je doneo pobedu svom timu protiv Radničkog 1923, a potvrdilo se, ako se po jutru dan poznaje, da ni ovo neće biti baš efikasna sezona.

Jagodina je išla ka sigurnoj pobedi, jer je Šušnjar u 11. minutu doneo prednost protiv Mladosti, ali je u 76. minutu Adamović iz penala izjednačio, dok "ćurani" nisu uspeli da iskroiste igrača više posle isključenja Zonjića, tako da je ostalo 1:1.

Pavlović je bio strelac prvog pogotka za Čukarički u 53. minutu protiv Napretka u Kruševcu, a domaćin od 83. minuta imao je deset igrača na terenu zbog isključenja Božovića, tako da je Čuka u petom minutu nadoknade samo potvrdila trijumf preko Mirosavljevića.

Jelen Superliga, 1. kolo:

Subota:

Spartak Subotica - Radnički 1923 1:0 (0:0)

(Balabanović 74)

Novi Pazar - Rad 1:0 (1:0)

(Kecap 4)

Crvena zvezda - Radnički Niš 2:0 (2:0)

(Milijaš 44, 45+2)

Jagodina - Mladost Lučani 1:1 (1:0)

(Šušnjar 11 - Adamović 76)

Napredak - Čukarički 0:2 (0:0)

(Pavlović 53, Mirosavljević 90+5)

20:30 Borac - Donji Srem

Nedelja:

17:00 Voždovac - Partizan

19:00 Vojvodina - OFK Beograd

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Subotica,   Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kanatlarovski: Zadovoljan pobedom, ali nedostajala je ideja

Izvor: Blic, 09.Avg.2014

Trener Novog Pazara Dragi Kanatlarovski rekao je posle pobede nad Radom na startu Super lige Srbije da je zadovoljan ishodom, ali da je njegovim fudbalerima nedostajala ideja..."Teško je igrati protiv timova koji znaju da igraju fudbal. Na vreme smo poveli, ali je ideja došla tek ulaskom Dejana Rusmira...

Nastavak na Blic...

Dodić: Kažnjeni zbog neefikasnosti

Izvor: B92, 10.Avg.2014, 09:13

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić izjavio je da je njegova ekipa kažnjena zbog neefikasne igre u večerašnjoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.