Milunović vratio Zvezdu na -4

Izvor: Press, 21.Apr.2013, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milunović vratio Zvezdu na -4

Važnu pobedu, petu uzastopnu ovog proleća izabranicima Rikarda Sa Pinta doneo je Luka Milunović u 71. minutu, posle dobrog solo-prodora i preciznog udarca sa ivice kaznenog prostora. Crveno-beli su i ranije mogli da reše pitanje pobednika, ali je Ognjen Mudrinski, koji je igrao u odsustvu povređenog Abiole Daude, bio neprecizan u nekoliko navrata u prvom poluvremenu.

Od borbe za treće mesto nije odustala ekipa Jagodine, koja je kod kuće savladala niški Radnički sa 1:0, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a strelac pobedonosnog gola bio je Miloš Lepović u 58. minutu.

Vredna tri boda u borbi za opstanak osvojila je ekipa Spartaka koja je na svom terenu u Subotici bila bolja od poslednjeplasiranog Smedereva sa 2:0.

Na utakmici u Užicu bodove su podelile ekipe Slobode i ivanjičkog Javora, a duel je završen remijem 2:2. Gosti su od 75. minuta igrali bez isključenog Nikole Ivanovića
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milunović za pobedu Zvezde u Borči

Izvor: Studio B, 21.Apr.2013

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Borči domaći BSK sa 1:0 u utakmici 24. kola Superlige Srbije i ponovo došli na četiri boda zaostatka za vodećim Partizanom. ..Važnu pobedu, petu uzastopnu ovog proleća izabranicima Rikarda Sa Pinta doneo je Luka Milunović u 71. minutu, posle dobrog solo-prodora...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.