Milan dobio novog vlasnika

Izvor: B92, 31.Maj.2022, 13:35

Milan dobio novog vlasnika

Američka kompanija "Red bird" otkupila je većinski deo akcija italijanskog fudbalskog kluba Milan za 1,3 milijarde evra od grupacije "Eliot".

List "Tutosport" navodi da je kompanija "Red bird" potpisala sve dokumente potrebne za preuzimanje kluba.

Ugovor je u ime američke kompanije potpisao osnivač i prvi čovek Geri Kardinale, a zvanično će biti objavljen u naredna 24 sata.

Italijanski mediji navode da je "Eliot" zadržao oko 30 osto akcija. "Eliot" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio vlasnik Milana od 2018. godine.

"Tutosport" ističe da će prvi zadatak novih vlasnika da ponude nove ugore direktorima Paolu Maldiniju i Rikiju Masari.

Milan je ove sezone osvojio titulu u Seriji A, prvu posle 11 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fudbalski klub Milan ima novog vlasnika

Izvor: RTS, 31.Maj.2022

Američka kompanija "Red Bird" otkupila je većinski deo akcija italijanskog fudbalskog kluba Milan za 1,3 milijarde evra od grupacije "Eliot", prenose italijanski mediji. . "Eliot" je bio vlasnik Milana od 2018. godine.. ....List "Tutosport" navodi da je kompanija "Red...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.