Mesi: Ne razmišljam o penziji, već o jednoj ideji

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 21:27

Mesi: Ne razmišljam o penziji, već o jednoj ideji

Fudbaler Intera iz Majamija i argentinski reprezentativac Lionel Mesi izjavio je da ne razmišlja o završetku igračke karijere, prenosi argentinski Tjuk Sports.

Mesi je u letnjem prelaznom roku prešao iz Pari Sen Žermena u Inter iz Majamija.

On je na 12 mečeva postigao 11 golova za klub iz Majamija i imao je pet asistencija.

Mesi (36) je 2000. iz Njuels Old Bojsa stigao u Barselonu za koju je igrao 2021. godine, a onda je dve sezone proveo u Pari Sen Žermenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Uvek sam razmišljao o jednoj ideji, a to je da uživam u argentinskom fudbalu igrajući, kao svetski šampion, za Njuels", izjavio je Mesi, koji je prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio Svetsko prvenstvo u Kataru.

"Ne razmišljam o kraju igračke karijere. Ne razmišljam o tome šta ću da radim po završetku karijere. Želim da radim ono u čemu uživam. Ne razmišljam o budućnosti. Uživaću koliko god je moguće. Najviše volim da igram fudbal", istakao je Mesi, koji ima ugovor sa Majamijem do juna 2025. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI JE DOŠLO VREME? Lionel Mesi progovorio o odlasku u penziju!

Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2023

Najbolji fudbaler u istoriji je govorio o ovoj temi Jedan od najvećih fudbalskih talenata svih vremena, argentinski reprezentativac Lionel Mesi, odlučno je demantovao spekulacije o mogućem završetku svoje igračke karijere. Ova vest dolazi nakon što je Mesi prešao iz Pari Sen Žermena u Inter iz...

Nastavak na HotSport.rs...

Mesi nastavlja da igra i poslije Majamija

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2023, 12:56

Lionel Mesi, as Intera iz Miamija i argentinski reprezentativac, rekao je da ne razmišlja o prekidu igračke karijere.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.