0
Fudbal

FOTO: twitter/@FIFAWorldCup

DA LI JE DOŠLO VREME? Lionel Mesi progovorio o odlasku u penziju!

Objavljeno: 25.09.23 u 21:33

Najbolji fudbaler u istoriji je govorio o ovoj temi

Jedan od najvećih fudbalskih talenata svih vremena, argentinski reprezentativac Lionel Mesi, odlučno je demantovao spekulacije o mogućem završetku svoje igračke karijere. Ova vest dolazi nakon što je Mesi prešao iz Pari Sen Žermena u Inter iz Majamija tokom letnjeg prelaznog roka.

Argentinski sportski portal „Tjuk Sports“ preneo je Mesijevu izjavu u kojoj ističe da nema nameru da se povuče sa fudbalskih terena i da i dalje uživa u igri.

Mesi je ove sezone briljirao u dresu Intera iz Majamija, postigavši 11 golova na 12 odigranih mečeva i pruživši pet asistencija. Ovo impresivno učinak jasno pokazuje da Mesi i dalje ima mnogo da pruži fudbalu, uprkos svojim 36 godinama.

Karijeru je započeo u Njuels Old Bojsu pre nego što je prešao u Barselonu 2000. godine, gde je postao simbol kluba i osvojio brojne titule. Nakon više od dve decenije u Barseloni, Mesi je proveo dve sezone u Pari Sen Žermenu pre nego što je preselio u Majami.

Uvek sam razmišljao o jednoj ideji, a to je da uživam u argentinskom fudbalu igrajući, kao svetski šampion, za Njuels – izjavio je Mesi, koji je prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio Svetsko prvenstvo u Kataru.

Ne razmišljam o kraju igračke karijere. Ne razmišljam o tome šta ću da radim po završetku karijere. Želim da radim ono u čemu uživam. Ne razmišljam o budućnosti. Uživaću koliko god je moguće. Najviše volim da igram fudbal – istakao je Mesi, koji ima ugovor sa Majamijem do juna 2025. godine.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter