Medvedev: To je jedino što mogu

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 10:09

Medvedev: To je jedino što mogu

Danil Medvedev je pokazao snagu na startu US Opena.

Prepustio je samo dva gema protivniku Atili Balašu i pokazao da je u odličnoj formi na startu turnira.

Posle pobede od 6:1, 6:1, 6:0, ruskog tenisera su pitali šta misli o tome što su u medijskom prostoru, maksimalnu pažnju na startu turnira pokupili Novak Đoković i Karlos Alkaras.

Moskovljanin je rekao da to i nije tako loše za njega.

"Nisam zabrinut. Normalno je jer su Karlos i Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najveća imena. Stigli su daleko, imaju više grend slemova. Ove godine igrali su neka zaista sjajna finala", kaže Medvedev.

Rus je rekao kakvi su njegovi planovi u Njujorku.

"Moj plan je da igram dobro i dođem dotle gde su oni, što znači un polufinale, ili ako oni izgube, opet dođem do te tačke i igram sa nekim drugim. I pokušam da pobedim. To je jedino što mogu", dodao je Danil.

O samom meču sa Balašem je rekao da je sve išlo jako brzo.

"To je verovatno najbrži meč koji sam dobio u tri seta. Nisam siguran, ali verovatno. Nisam se osećao loše na terenu. Baš je bilo dobro, radujem se narednom kolu", zaključio je teniser iz Moskve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.