Majka NBA centra Taunsa preminula od koronavirusa

Izvor: RTS, 14.Apr.2020, 07:59

Majka NBA centra Taunsa preminula od koronavirusa

Džeklin Tauns, majka NBA centra Karl-Entonija, preminula je u 60. godini od posledica koronavirusa.
Majka centra Minesote timbervulvsa borila se sa koronavirusom više od mesec dana.

Karl-Entoni Tauns je donirao više od 100 hiljada dolara i pozvao na dizanje svesti o virusu, posledicama i borbi protiv njega.
"Džeki, kako su je svi znali, je bila žena, majka, ćerka, baka, sestra, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tetka, prijatelj. Bila je snaga porodice Tauns. Divna, brižna osoba koja bi dirnula svakoga ko bi je upoznao. Nećemo nikada moći da zamenimo njenu energiju i strast", naveli su Timbervulvsi u saopštenju.
NBA i košarkaški svet poznavao je Džeklin kao najvećeg i najvatrenijeg navijača njenog sina i Minesote Timbervulvsa.
"Porodica Tauns neizmerno se zahvaljuje na ljubavi i podršci koju je primila u ovom teškom periodu. Takođe, zahvaljuje se medicinskom osoblju i ratnicima u Pen Presbajterijan i JFK medicinskim centrima, koji su se borili za njen život iz dana u dan i pomogli Karlovom ocu da se oporavi od virusa", saopštio je predstavnik Minesote.
 
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.