Madrid:Troicki i Čilić u četvrtfinalu dublova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madrid:Troicki i Čilić u četvrtfinalu dublova

Srpski teniser Viktor Troicki i Hrvat Marin Čilić plasirali su se u četvrtfinale dublova na masters turniru u Madridu pošto su večeras u osmini finala savladali holandsko-rumunski par Žan-Žilijen Rojer/Horija Tekau sa 2:1 u setovima - 6:4, 2:6, 10:7.

U borbi za polufinale Troicki i Čilić čekaju pobednike sutrašnjeg meča u kojem Nenad Zimonjić i Poljak Marćin Matkovski igraju protiv Bugarina Grigora >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dimitrova i Austrijanca Jirgena Melcera.

Na mastersu u Madridu srpski i hrvatski teniser završili su učešće u pojedinačnoj konkurenciji. Troicki je u utorak poražen od Francuza Gaela Monfisa (6:2, 6:0), dok je Čilić danas izgubio od Španca Fernanda Verdaska (6:7, 7:6, 6:3).

Turnir se igra za ukupan nagradni fond od 5,11 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.