MESI IZDAO HITNO SAOPŠTENJE: Poznato da li on i igrači Barse pristaju na SMANJENJE plate od 70% (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MESI IZDAO HITNO SAOPŠTENJE: Poznato da li on i igrači Barse pristaju na SMANJENJE plate od 70% (FOTO)

Vanredna situacija izazvana korona virusom.

Leo Mesi je obavestio javnost da su fudbaleri Barselone usled situacije izazvane pandemijom korona virusa pristali na smanjenje plate od 70 odsto.

Kapiten Barselone je objavio na društvenim mrežama da je postignut dogovor oko smanjenja plate, kako bi ostali radnici u klubu dobijali punu zaradu.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on Mar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 30, 2020 at 4:11am PDT

- Kao prvo, mi smo uvek bili spremni da se odreknemo plata, jer razumemo situaciju i prvi smo koji će pomoći klubu. Mnogo toga smo radili ranije na sopstvenu inicijativu, nekada smo to radili kada je bilo potrebno. Sporazum je odlagan nekoliko dana samo zbog toga da bismo pronašli model kako da pomognemo klubu i radnicima u klubu u ovim teškim vremenima - objavio je Mesi i dodao:

- Pored toga što smo bez problema pristali na smanjenje plata od 70 odsto, daćemo sve što je potrebno da bi zaposleni u klubu primali punu zaradu dok traje ova situacija - naveo je Mesi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.