Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2021, 16:01

LŠ: Hanover se poslednji ukrcao u voz za Beograd

Poznati svi učesnici završnog turnira elitnog takmičenja

Vaterpolisti hanovera ugrabili su poslednju nepodeljenu kartu za fajnal-ejt Lige šampiona. Nemački klub trebalo je da organizuje završni turnir, odustao je, a Beograd je preuzeo organizaciju na sebe. Ipak, fajnal-ejt elitnog takmičenja neće proteći bez učešća Hanovera.

Nemački klub je pobedom nad Dinamo Tbilisijem drugog dana takmičenja na trećem turniru obezbedio plasman na završni turnir Lige šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Napravio je Hanover veliki preokret, slavio sam 7:6 i zatvorio vrata Dinamo Tbilisiju i Jadranu iz Herceg Novog.

Nedelja, 15.00: (4,00) Lids (3,60) Mančester junajted (1,90)

Imao je Dinamo Tbilisi tri gola (6:3) prednosti pred kraj treće deonice, ali u odlučujućem periodu igrači gruzijskog tima nisu uspeli da zatresu mrežu rivala. Golovima Petra Muslima i Darka Brguljana je Hanover stigao do izjednačenja, a 47 sekundi pre kraja je Ivan Nagaev postigao pobedonosni gol. Materijalizovao je Hanover igrača više, strela Nagaeva bila je neuhvatljiva za Irakli Razmadzea, a Dinamo u sledećem napadu nije smogao snage da izbori remi.

Hanover se priključio Barseloneti, Ferencvarošu i Breši na završnom turniru Lige šampiona, a iz druge grupe su karte overili Pro Reko, Jug, Olimpijakos i Marselj.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.