Kragujevčani se vratili u Prvu ligu!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčani se vratili u Prvu ligu!

Radnički iz Kragujevca će ponovo igrati u Prvoj ligi Srbije, nakon što je u Srpskoj ligi Zapad uspeo da bude prvoplasiran.

Poslednje kolo je odlučivalo, Radničkom je bio potreban bod za plasman u Prvu ligu Srbije, a ekipa iz Kragujevca je uspela da savlada FAP iz Priboja rezultatom 1:0 i da tako dođe do velikog slavlja.

Radnički je ponovo, dakle, krenuo da trasira put ka najvišem rangu Srbije, videćemo da li će naredne sezone uspeti da se plasira u Superligu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Strelac jedinog gola danas je bio Saša Marković u 16. minutu meča.

Kragujevčani su na kraju završili sa 62 boda, iza sebe su ostavili ekipu Budućnost Krušik koji je završio sa 59 bodova.

Čestitke Kragujevčanima na ulasku u viši rang, nadamo se da ćemo ih ponovo jednog dana gledati u Superligi Srbije.

Inače, utakmici su prisustvovali mnogi poznati fudbaleri iz Kragujevca, bili su prisutni Luka Milivojević, Filip Kostić, Nemanja Aksentijević, Nemanja Tomić...

Pored njih, utakmici je prisustvovalo oko 3 hiljade gledalaca koji su zajedno proslavili titulu prvaka Srpske lige grupa "Zapad".

Bakljada #djavoli 💪😈🏆🏆⚽️⚽️😍😍❤❤❤ #Radnicki1923 #Kragujevac pic.twitter.com/4Kzqzfbgxt

— Nevena Pavlović (@NensyRFC) June 4, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas odigrano poslednje 30. kolo PFL „Sombor“! 

Izvor: BackaPalankaInfo.com, 04.Jun.2017

Danas je odigrano poslednje 30. kolo PFL SOMBOR za sezonu 2016/2017. FK „Mladost“ iz Bačkog Petrovca je pobedom nad ekipom Krila Krajine rezultatom 3-0 overila ulazak u Vojvođansku ligu. Ekipa Budućnosti iz Mladenova je kao gost savladala ekipu Tekvereša rezultatom 1-0 i tako potvrdila odlične...

Nastavak na BackaPalankaInfo.com...

Kragujevčani se vratili u Prvu ligu!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jun.2017

Radnički iz Kragujevca će ponovo igrati u Prvoj ligi Srbije, nakon što je u Srpskoj ligi Zapad uspeo da osvoji prvo mesto...Poslednje kolo je odlučivalo, Radničkom je bio potreban bod za plasman u Prvu ligu Srbije, a ekipa iz Kragujevca je uspela da savlada FAP iz Priboja rezultatom 1:0 i da tako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.