Košarkaši Radničkog poraženi u Pirotu

Izvor: KGsport.info, 05.Nov.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Radničkog poraženi u Pirotu

Košarkaši kragujevačkog Radničkog ubeležili su četvrti poraz u Drugoj ligi Srbije ove sezone, ovoga puta na gostovanju ekipi Pirota u okviru 6. kola – 82:97 (16:21, 21:23, 17:26, 28:27).
Kragujevčani su od samog starta bili primorani da jure rezultatski zaostatak, koji je već u drugoj četvrtini dosegao dvocifrene okvire. Prilazili su izabranici Igora Todorovića na „minus sedam“ u par navrata, ali dalje nisu mogli. Piroćanci su strpljivom igrom u završnici sačuvali >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << stečenu prednost i zabeležili svoju treću pobedu u sezoni.
Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je kapiten Matović sa 19 poena, dok su po 15 poena postigli Rašić, Živanović i Stojanović. U ekipi Radničkog ponovo je najbolji bio kapiten Ivan Nedeljković sa 28 poena, Marković je ubacio 13, a Nikola Kostić i Stanković po 11.

Kragujevčani sa skorom 2-4 i osam osvojenih bodova zauzimaju deseto mesto na tabeli.
U 7. kolu košarkaši Radničkog ugostiće Mladost iz Smederevske Palanke.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Košarkašice Radničkog „demolirale“ Vršac

Izvor: KGsport.info, 05.Nov.2018

Košarkašice Radničkog uknjižile su „prvenac“ u Drugoj ženskoj ligi Srbije ove sezone. Kragujevčanke su u okviru 4. kola na svom parketu savladale ekipu Vršca sa ubedljivih 85:30 (28:8, 22:6, 17:11, 18:5).. Već je prva četvrtina nagovestila konačan ishod. Jednostavno, ekipa trenera Nenada...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.