Korone više nema u Noriču

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 17:14

Korone više nema u Noriču

Dobre vesti iz Noriča.

Fudbaler Noriča koji je bio pozitivan na korona virus, posle novog testiranja je negativan, rekao je danas sportski direktor tog kluba Stjuart Veber.

Norič je u subotu potvrdio da je jedan njegov fudbaler pozitivan na korona virus, dan posle prijateljske utakmice sa Totenhemom.

Veber je rekao da će taj fudbaler i treći put biti testiran i da će se utvrditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da li ima antitela na korona virus.

"Na sreću, fudbaler je dobro, 100 odsto. Sa njim je sve u redu", naveo je Veber, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Taj fudbaler nije imao nikakve simptome, ali prema protokolima Premijer lige, on će ostati u samoizolaciji sve dok njegov test ne bude negativan, kada liga bude testirala.

"On je obavio nezavisno testiranje sa našim doktorom i rezultat je bio negativan, što je zbunjujuće. Sada mora na treći test da vidimo da li će biti negativan i da li ima antitela, što može da dokaže da je imao virus u prošlosti, ali da ga sada nema", rekao je Veber.

On je dodao da je najvažnije da su fudbaler i ostatak ekipe zdravi, ali da je ovo bilo dobro upozorenje.

"Obavili smo sve mere i neko od nas je mogao da se zarazi, to je zaista zastrašujuće", naveo je Veber.

Premijer liga prekinuta je 13. marta zbog pandemije, a nastaviće se u sredu. Norič će u petak igrati kao domaćin protiv Sautemptona.

Totenhem je saopštio da nijedan njegov fudbaler neće ići u izolaciju, pošto nije bio u bliskom kontaktu sa pomenutim igračem Noriča.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.