Korona, šta? Crna Gora otvara tribine, daleko pre svih!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020, 22:19

Korona, šta? Crna Gora otvara tribine, daleko pre svih!

Istina, kod njih koronavirus kao da nije ni postojao...

Nakon 84 dana pauze, u subotu ponovo počinje crnogorski šampionat i to uz prisustvo navijača.

To je večeras potvrdio premijer Crne Gore Duško Marković, ali nije precizirao koliko će navijača smeti da uđe na tribine.

"Biće ograničen broj publike, uz odgovarajuće mere", otkrio je Marković.

Ovo je svakako jedna od zanimljivijih vesti u doba pandemije, kada se zna da će brojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige igrati pred praznim tribinama najverovatnije i do kraja 2020. godine.

Čekamo samo da vidimo koliko će gledalaca biti na tribinama, doduše, ne znamo i koliko ih je bilo i pre virusa, ali bez obzira, ovo je zaista neubičajena odluka i vest...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U Crnoj Gori nastavak prvenstva uz navijače na tribinama

Izvor: RTS, 26.Maj.2020, 00:00

Fudbalski šampionat Crne Gore biće nastavljen za vikend, i to sa navijačima na tribinama, rekao je predsednik Vlade Duško Marković. Na tribinama će biti ograničen broj publike, uz odgovarajuće mere, ali nije preciziran broj posetilaca na tribinama. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.