Korona promenila stav kluba, napadač ipak napušta Napulj?

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020, 10:08

Korona promenila stav kluba, napadač ipak napušta Napulj?

Nije samo pandemija razlog.

Dris Mertens se prethodnih godina iskristalisao kao jedan od najboljih igrača Napolija, ali i jedan od najboljih napadača u Seriji A.

Ipak, ugovor sa klubom iz Napulja mu ističe na kraju sezone, najpre je bilo priča da ga neće produžavati, posebno nakon što je bio među prvima koji su se pobunili protiv De Laurentisovog karantina, zbog serije loših rezultata.

Nakon toga su se pojavile informacije da će na kraju produžiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovor sa klubom, dobio je ponudu od 4,5 miliona evra po sezoni i još dva miliona evra na ime potpisivanja saradnje.

Stekao se utisak da će ostati na "San Paolu", ali su se stvari ponovo promenile.

Naime, Belgijanac je prilično razočaran odlukom kluba da zbog prekida sezone otpusti osoblje, a finansijska kriza koja je pogodila fudbalske klubova širom sveta naterala je i upravu Napolija da razmisli o ponudi koju je predstavila Mertensu.

Zbog svega, kako prenose italijanski mediji, dve strane bi ipak mogle da se rastanu po završetku sezone, te će Mertens postati slobodan igrač.

Poznato je da ga je Čelsi tražio u januaru, ali i Inter, nema sumnje da će veliki broj klubova pokucati na njegova vrata ovog leta.

Dris Mertens je ove sezone postigao 12 golova i upisao pet asistencija na 29 nastupa u dresu Napolija.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Jorgandžijama" vezane ruke, Italijani će na kraju odneti pobedu ispred Engleza?!

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020

Atletiko bi mogao da ostane bez važnog igrača...Poznato je da vezista madridskog Atletika Tomas Parti ima otpusnu klauzulu u ugovoru od 50 miliona evra...Fudbaler iz Gane je ove sezone izrastao u jednog od najbitnijih igrača ekipe sa "Vanda Metropolitana", upisao je 35 nastupa u svim takmičenjima,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.