Korona promenila stav kluba, napadač ipak napušta Napulj?

Autor: Nikola Miloradović
subota 11.04.2020.
09:55
Izvor: Sportske.net

Nije samo pandemija razlog.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Dris Mertens se prethodnih godina iskristalisao kao jedan od najboljih igrača Napolija, ali i jedan od najboljih napadača u Seriji A.

Ipak, ugovor sa klubom iz Napulja mu ističe na kraju sezone, najpre je bilo priča da ga neće produžavati, posebno nakon što je bio među prvima koji su se pobunili protiv De Laurentisovog karantina, zbog serije loših rezultata.

Nakon toga su se pojavile informacije da će na kraju produžiti ugovor sa klubom, dobio je ponudu od 4,5 miliona evra po sezoni i još dva miliona evra na ime potpisivanja saradnje.

Stekao se utisak da će ostati na "San Paolu", ali su se stvari ponovo promenile.

Naime, Belgijanac je prilično razočaran odlukom kluba da zbog prekida sezone otpusti osoblje, a finansijska kriza koja je pogodila fudbalske klubova širom sveta naterala je i upravu Napolija da razmisli o ponudi koju je predstavila Mertensu.

Zbog svega, kako prenose italijanski mediji, dve strane bi ipak mogle da se rastanu po završetku sezone, te će Mertens postati slobodan igrač.

Kazino baner

Poznato je da ga je Čelsi tražio u januaru, ali i Inter, nema sumnje da će veliki broj klubova pokucati na njegova vrata ovog leta.

Dris Mertens je ove sezone postigao 12 golova i upisao pet asistencija na 29 nastupa u dresu Napolija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Saturday, 11.04.2020
18:49

U Celsi sigurno nece zbog politike kluba za igrace starije od 30 godina, jedino ako potpise na godinu dana sto mislim da sam igrac nece hteti...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 11.04.2020
16:50

I ako nije vise mlad, Mertens se vrhunski igrac koji ce lako naci klub