Klop saopštio loše vesti

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 23:08

Klop saopštio loše vesti

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da će Tijago Alkantara biti podvrgnut operaciji kako bi sanirao povredu kuka

"Tijago mora ‘pod nož’ i neće moći da nam pomogne do kraja sezone. Očekujem da bude spreman za start priprema, zato smo se i odlučili da zahvat bude urađen u ovom trenutku“, rekao je Klop.

Ovo nisu jedine loše vesti po navijače Liverpula, Klop je otkrio i da je i neizvestan nastup Dioga Žote i Džordana Hendersona, dok su Roberto Firimino >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Nabil Keita i dalje van terena.

"Diogo oseća bol u predelu leđa, a ima i nagnječeno jedno rebro. Mogao je juče da trenira – prijao mu je kontakt, ali nije radio punim intenzitetom. Firmino još ne trenira sa ekipom, nadam se da će nam se pridružiti početkom naredne sedmice. Nisam siguran da li će Henderson biti u stanju da nam pomogne protiv Brentforda. U četvrtak je bio na skeneru, ali još nisam dobio rezultate pregleda. Povreda nije ozbiljna, ali ne znam da li će biti u stanju da zaigra u subotu“, saopštio je Klop.

Liverpul će u 35. kolu igrati protiv Brentforda, Redsi se trenutno nalaze na petom mestu sa 59 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.