Klop: Najteža sezona u mojoj karijeri

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Dec.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Najteža sezona u mojoj karijeri

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop rekao je da je ova sezona, zbog povreda igrača, najteža u njegovoj karijeri.
(FOTO: AP)
U različitim periodima sezone Borusija, zbog povreda, nije mogla da računa na Nevena Subotića, Matsa Humelsa, Lukaša Piščeka, Marsela Šmelcera i Ilkaja Gindogana.
Zbog svih tih povreda ova sezona je najteža u mojoj karijeri. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pogledajte koliko nam je igrača povređeno. Dobro je da su naši mladi fudbaleri dobili priliku da igraju na najvišem nivou. Morali smo da menjamo celu strukturu tima. Ali, ja volim da radim s ovom ekipom – rekao je Klop nemačkim medijima.
Borusija Dortmund je trenutno četvrta na tabeli Bundeslige sa 32 osvojena boda, 12 manje od prvoplasiranog Bajern Minhena.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Klop: Najteža sezona u karijeri

Izvor: Sportal.rs, 24.Dec.2013

Trener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop izjavio je da je ova sezona, zbog povreda igrača, najteža u njegovoj karijeri. U različitim periodima sezone Borusija, zbog povreda, nije mogla da računa na Nevena Subotića, Matsa Humelsa, Lukaša Piščeka, Marsela Šmelcera i Ilkaja Gundogana.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.