Kecman u suzama otišao u penziju, prepun Pionir ga ispratio

Izvor: Blic, 29.Jun.2014, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecman u suzama otišao u penziju, prepun Pionir ga ispratio

Nekadašnji igrač Partizana Dušan Kecman oprostio se od aktivnog igranja košarke humanitarnom utakmicom u beogradskoj hali Pionir.

Svih 6.000 gledalaca gledalo je nekadašnje igrače Partizana, ali i reprezentativaca Srbije i drugih zemalja u humanitarnom susretu, a sav prihod meča namenjen je obnavljanju vrtića "Dečija radost" u Svilajncu, koji je oštećen u

majskim poplavama.

Publika je burno pozdravila nekadašnje Kecmanove saigrače >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i druge legende Partizana, među kojima su bili Nikola Peković, Petar Božić, Novica Veličković, Dragan Lukovski, Miroslav Berić, Dejan Milojević, Bogdan Bogdanović, Bo Mekejleb, Slavko Vraneš, Dragan Milosavljević, Uroš Tripković, Vule Avdalović i drugi.

Osim nekadašnjih igrača crno-belih, oproštaj Kecmana uveličali su i Milan Gurović, Vladimir Radmanović, Duško Savanović, Slaven Rimac, Marko Kešelj, Ognjen Aškrabić, Nikša Prkačin i drugi.

"Hvala vam što ste podržali ovu akciju. Hvala vam na ovome. Ova hala i ova atmosfera će uvek biti u mom srcu. Ostao sam bez teksta", rekao je uplakani Kecman posle meča.

Publika u Pioniru se dobro zabavljala i često skandirala svojim herojima. Parket beogradske dvorane su na poluvremenu i na kraju utakmice "okupirala" deca koja su htela da se slikaju sa svojim idolima.

Ekipa u kojoj je nastupao Kecman pobedila je u krajnje opuštenoj atmosferi rivala sa 108:98.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prepun Pionir ispratio Kecmana u igračku penziju

Izvor: Politika, 29.Jun.2014

Prihod od revijalnog meča u prepunoj dvorani „Pionir” biće namenjen renoviranju vrtića u Svilajncu koji je oštećen u nedavnim poplavama..Proslavljeni košarkaš Partizana Dušan Kecman danas je humanitarnom utakmicom u prepunoj hali Pionir završio igračku karijeru, koju su obeleželi brojni...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.