Kako vam izgleda Milojevićevo objašnjenje?

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako vam izgleda Milojevićevo objašnjenje?

Na kraju ovogodišnjeg evropskog puta, vreme je za generalne zaključke.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da nije prijatno posle večerašnjeg poraza i eliminacije iz evropskih takmičenja.

"Posle ovakve utakmice kada izgubite, sigurno nije prijatno. Nismo nažalost uspeli, bili smo blizu. Ali, šta da radimo, idemo dalje, takav je život", rekao je Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za RTS posle utakmice u Atini.

Zvezda je izgubila od Olimpijakosa sa 1:0 i tako ispala iz Evrope ove sezone.

"Otvorenog garda smo parirali Olimpijakosu. Dobro smo se spremili, znali smo njihove vrline i mane, imali smo šanse. Pritisak...







Ovde su igrale mnogo velike ekipe i gubile. Imali smo penal, nismo iskoristili, oni jesu i čestitam Olimpijakosu na prolazu", kazao je Milojević.

On je naveo da je Zvezda generalno u Ligi šampiona trebalo da bolje igra.

"Trebalo je bolje da odigramo. Ništa novo neću reći. Protiv Bajerna i Totenhema je trebalo bolje. Treba analizirati. Možete samo da budete pametni i izvučete pouke.







Jako je teško igrati Ligu šampiona. Razlika između Bajerna i Totenhema, nas i Olimpijakosa je očigledno veoma velika", naveo je trener Zvezde.

Olimpijakos će igrati drugu fazu Lige Evrope, dok su se iz Grupe B Bajern Minhen i Totenhem plasirali u osminu finala Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milojević nakon poraza: Probali smo da pariramo, teško je igrati LŠ

Izvor: RTS, 12.Dec.2019

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nakon poraza u poslednjim minutima od Olimpijakosa izjavio je da se srpska ekipa dobro pripremila za poslednji meč grupne faze sa grčkim predstavnikom, probala da parira, ali da nije uspela da izbori željeni rezultat. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.