Izvor: Danas, 05.Maj.2023, 17:56

Kako je moguće da 600 policajaca celu noć juri osumnjičenog po mladenovačkim selima, a on se ujutru preda u Kragujevcu?

U potrazi za osumnjičenim zbog pucnjave i ubistva u okolini Mladenovca, noćas je u selima ove, ali i opština Sopot, Grocka i Smederevo, učestvovalo 600 policajaca, specijalne jedinice MUP-a Srbije, helikopteri…. Meštani ovih sela bili su zbunjeni i uplašeni, bez informacija šta se dešava, a i pored činjenice da su sve jedinice i ovoliki broj pripadnika MUP-a učestvovali u poteri, osumnjičen je uhvaćen tek jutros, i to u selu pored Kragujevca. Pojedini mediji navode i da se sam predao.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mapa kretanja osumnjičenog za ubistva u Mladenovcu: Bežao i skrivao se celu noć

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2023

U.B. (21), osumnjičen za masovno ubistvo, bežao je od policije od sela u okolini Mladenovca sve do Vinjišta kod Kragujevca, udaljenom nešto više od 80 kilometara, gde je konačno uhapšen. Potraga za njim trajala je celu noć.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.