Đilas: Duda ostaje selektor Srbije

Izvor: S media, 18.Apr.2011, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Duda ostaje selektor Srbije

Košarkašku reprezentaciju na Eurobasketu u Litvaniji koji se igra od 31. avgusta do 18. septembra ove godine, vodiće dosadašnji selektor, Dušan Duda Ivković.

Krstić nagovara Pavlovića da igra za "orlove"

Pešić: Ako Duda ode, ne računajte na mene

Teo i Tripković uz Kostu Perovića?

To je potvrdio novoizabrani predsednik KSS Dragan Đilas u uvodnom izlaganju posle >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Izborne skupštine održane u beogradskom hotelu "Best Western M".

- Dušan Ivković ostaje selektor. O parama nismo razgovarali, ali on zna da nemamo mogućnosti da odmah isplatimo sve obaveze. Sa njim smo još ranije postigli dogovor da nastavi rad u reprezentaciji, ali nismo hteli sa tim da izlazimo u javnost sve dok se Ivković ne dogovori sa Olimpijakosom - rekao je Đilas.

Novi prvi čovek srpske košarke naveo je šta će mu biti prvi potez.

- Prioritet će nam biti da isplatimo plate ljudima zaposlenim u Kući košarke koje kasne pet-šest meseci. Cilj će mi biti i da se smanji klubaštvo u našoj košarci, jer zaista nema potrebe za takvim rivalitetima - poručio je Đilas.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: Dušan Ivković ostaje selektor

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2011

Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dragan Đilas rekao je danas da će Dušan Ivković ostati selektor muške reprezentacije Srbije...Đilas je to rekao novinarima u prvom obraćanju po izboru za novog predsednika KS S-a..."Ivković ostaje selektor. Kada smo se dogovarali, nijednu jedinu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Đilas: Imamo dobru osnovu, ispunićemo plan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2011

BEOGRAD -..Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dragan Đilas ocenio je da on i njegov tim imaju dobru osnovu za rad, nasleđenu od prethodne rukovodeće garniture, i dodao da je siguran da će ispuniti plan u četvorogodišnjem mandatu...Đilas je zahvalio na poverenju delegatima Izborne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ĐILAS: NASLEDILI SMO DOBRU OSNOVU, ISPUNIĆEMO PLAN

Izvor: Kurir, 18.Apr.2011

BEOGRAD - Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dragan Đilas ocenio je da on i njegov tim imaju dobru osnovu za rad, nasleđenu od prethodne rukovodeće garniture, i dodao da je siguran da će ispuniti plan u četvorogodišnjem mandatu...Đilas je zahvalio na poverenju delegatima Izborne...

Nastavak na Kurir...

Đilas preuzeo KSS, Duda ostaje!

Izvor: 24sata, 19.Apr.2011, 02:41

On je odmah po stupanju na novu funkciju potvrdio da će na poziciji selektora ostati Dušan Ivković.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.