KRUŠEVAC - NEOSVOJIV GRAD: Nova pobeda Napretka na svom terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2021, 19:32

KRUŠEVAC - NEOSVOJIV GRAD: Nova pobeda Napretka na svom terenu

Meč 8. kola.

Fudbaleri Napretka upisali su novu petu pobedu u Superligi Srbije. Oni su na svom stadionu savladali Radnik iz Surdulice sa 1:0 na otvaranju 8. kola.

Jedini pogodak na meču postigao je napadač domaćih Đorđe Jovanović u 57. minutu i to posle prodora i asistencije Mlađana Stevanovića sa leve strane.

Napredak je bio mnogo bolji tokom čitave utakmice iako je rano ostao bez napadača Kočića koji se povredio u prvom poluvremenu.

Napredak je petom pobedom iz isto toliko mečeva na svom terenu potvrdio epitet najozbiljnijeg domaćina u Superligi, pa se može da je Kruševac postao nesvojiv grad.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Radnika u Kruševcu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Sep.2021

Fudbaleri surduličkog Radnika poraženi su na gostovanju u Kruševcu od ekipe Napretka minimalnim rezultatom (0:1), a jedini gol na meču postigao je mladi napadač domaćih Đorđe Jovanović. Kruševljanima je ovo druga uzastopna pobeda, dok je Radnik zabeležio drugi uzastopni poraz.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.