KOMEMORACIJA U HUMSKOJ: Partizanove legende se oprostile od Milenka Savovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 17:06

KOMEMORACIJA U HUMSKOJ: Partizanove legende se oprostile od Milenka Savovića (FOTO)

Nekadašnji kapiten crno-belih preminuo od posledica korona virusa.

Komemoracija povodom smrti nekadašnjeg kapitena košarkaškog kluba Partizan Milenka Savovića održana je danas u Klubu sportista JSD Partizan.

Uz poštovanje epidemioloških mera, komemoraciji su prisustvovali članovi porodice Milenka Savovića, kao i brojni ljudi koji su gradili istoriju crno-belih - Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Obradović, Vlade Divac, Miško Marić, Goran Grbović, Predrag Danilović, Mlađan Šilobad, Željko Rebrača, Vladimir Dragutinović, Miroslav Berić, Dušan Kecman, Novica Veličković...

Milenko Savović (1960 - 2021)

📑📷 https://t.co/MZlIZE8XaO#KKPartizan pic.twitter.com/GxXlnALrnk

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) March 5, 2021

Legendarni kapiten i sportski direktor Partizana preminuo je u ponedeljak od posledica zaraze korona virusom.

Savović je za Partizan igrao punih 12 godina i sa tim klubom je osvojio dva evropska Kupa Radivoj Korać, tri titule prvaka Jugoslavije i dva Kupa SFRJ. Nakon Partizana, igrao je za Granadu i Vojvodinu.

Večeras (20.00) u Pireju Olimpijakos čeka Zvezdu, a i jedan i drugi klub ne stoje dobro na tabeli Evrolige i želeće verovatno što pre da zaborave ovu sezonu. Kvota na keca je 1,45, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Zvezda.

Na funkciji sportskog direktora, Milenko Savović je bio tokom čuvene sezone 1991/92, kada su crno-beli postali šampioni Evrope.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emotivan oproštaj velikana Partizana i srpske košarke od klupske legende

Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2021

Obradović, Divac, Danilović, Grbović i drugi odali počast svom kapitenu Milenku Savoviću..Komemoracija povodom smrti nekadašnjeg kapitena i direktora košarkaškog kolektiva crno-belih Milenka Savovića održana je danas u Klubu sportista JSD Partizan...Emotivnom oproštaju od legendarnog centra...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.