KLUB SE OPROSTIO EMOTIVNIM REČIMA: Preminula legenda Evertona

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 16:49

KLUB SE OPROSTIO EMOTIVNIM REČIMA: Preminula legenda Evertona

Tužna vest.

Bivši fudbaler Evertona Džimi Hasbend preminuo je u 77. godini.

Karamele su se oprostile od legendarnog igrača ovim rečima.

- Fudbalski klub Everton je duboko ožalošćen saznanjem o smrti Džimija Hasbenda koji je našem klubu doneo trofej u sezoni 1969/70. Džimi je mirno preminuo u subotu nakon kraće bolesti - stoji u saopštenju Evertona.

Everton Football Club is deeply saddened to learn of the passing of 1969/70 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << League Championship winner Jimmy Husband.

RIP Jimmy. 💙

— Everton (@Everton) March 10, 2024

Hasbend je rođen u oktobru 1947. godine i osvojio je titulu u Prvoj ligi sa Evertonom 1970. godine. Igrao je na "Gudison parku" između 1963. i 1973. godine i za to vreme postigao je 55 golova u 199 nastupa za prvi tim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.