Jagodina protiv Rostova, Ujpešta i Pogona brusi formu za Jelen Superligu

Izvor: Blic, 05.Jan.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina protiv Rostova, Ujpešta i Pogona brusi formu za Jelen Superligu

Fudbaleri Jagodine će na pripremama u turskoj Antaliji odigrati kontrolne utakmice sa ekipama iz Ukrajine, Rumunije, Kazahstana, Poljske, Rusije, Mađarske i Kine, saopšteno je iz kluba.

Generalni sekretar Jagodine Slavko Gajin kazao je da su poznati svi rivali na kontrolnim utakmicama na pripremama u Antaliji.

„Prvi susret odigraćemo 31. januara protiv ukrajinskog Volina, zatim ćemo snage odmeriti sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izuzetno jakim i kvalitetnim protivnicima iz Evrope i Azije. Ugovoreni su dueli sa rumunskim Pandurima, kazahstanskim Zetisuom, poljskim Pogonom, ruskim Rostovom, mađarskim Ujpeštom i kineskim Čangingom", rekao je Gajin.

On je ocenio da su ovi protivnici „po meri", te da će se Jagodinci dobro pripremiti za nastavak prvenstva Super lige Srbije „u kojem su ambicije, kao i svake godine, što bolji plasman na tabeli i ulazak u finale Kupa Srbije".

Fudbaleri Jagodine, posle pauze, okupiće se 12.i 13. januara u Beogradu, gde će biti obavljena testiranja fizičke pripremljenosti, a odmah zatim počinju pripreme za prolećni deo šampionata.

Centralni deo zimskih priprema jagodinski superligaš obaviće, po tradiciji, u Antaliji. U Tursku ekipa Sima Krunića odlazi 29. januara.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.