Jagodina i Vojvodina finalisti Kupa Srbije

Izvor: Press, 09.Apr.2014, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina i Vojvodina finalisti Kupa Srbije

Branioci trofeja igrali su mnogo bolje i sigurnije, pa su zasluženo stekli priliku da bore za novi, drugi u istoriji kluba.
Izabranici trenera Mladena Dodića poveli su u prvom poluvremenu, a potom odigrali čvrsto i organizovano do kraja nakon što su desetak minuta posle odmora obezbedili dva gola prednosti.
U prvom meču na Karaburni Jagodinci su slavili rezultatom 2:1.
Jagodina se u borbi za trofej, u reprizi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prošlogodišnjeg finala, sastaje sa novosadskom Vojvodinom, koja je u drugom polufinalnom dvomeču bila uspešnija od subotičkog Spartaka (1:0).
Strelac jedinog gola bio je Sergej Milinković-Savić u 76. minutu. U prvom meču u Novom Sadu Vojvodina je pobedila sa 1:0.
Vojvodina će sedmi put igrati u finalu, a zanimljivo je da su svih šest prethodnih izgubili.
Finalna utakmica Kupa Srbije na programu je 7. maja.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dodić: Pobedilo iskustvo, Krmpotić: Dali smo maksimum

Izvor: Press, 09.Apr.2014

Jagodinci su izborili plasman u finale Kupa Srbije savladavši večeras OFK Beograd na domaćem terenu sa 2:0, u revanš utakmici polufinala.. "Mi smo danas imali dogovor da budemo strpljivi, da igramo na rezultat i to se upravo dogodilo. OFK Beograd je bio taj koji je držao loptu, a mi stvarali...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.