Interu bod, pobeda Juvea, debakl Milana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interu bod, pobeda Juvea, debakl Milana

Fudbaleri Sampdorije i Intera igrali su danas u Đenovi nerešeno 1:1, dok je Roma u gostima slavila protiv Palerma - 4:2, u utakmicama 7. kola italijanske Serije A.

Inter je gubio na stadionu Luiđi Feraris, ali je na kraju uspeo da izbori bod kojim je ponovo preuzeo vođstvo na tabeli.

Trener Roberto Manćini uveo je u igru srpskog reprezentativca Adema Ljajića tek u poslednjem minutu susreta.

Vicešampionska ekipa Rome rutinski je slavila na Siciliji, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je već posle pola sata igre imala ogromna tri gola prednosti.

Rimljani su u nastavku bez problema sačuvali sigurno vođstvo, a poslednja dva gola postignuta su u sudijskoj nadoknadi.

Đenova je osvojila značajan bod na gostovanju u Udinama (1:1), a u njenom sastavu Darko Lazović ušao je u igru, kao i Ljajić u Đenovi, pred sam kraj utakmice.

Juventus tek drugi put pobedio u Seriji A

Fudbaleri Juventusa pobedili su tek drugi put u Seriji A, pošto su danas sa 3:1 savladali Bolonju u sedmom kolu.

Bolonja je vodila u Torinu pogotkom Antnoja Murnijea, ali su Alvaro Morata, Pablo Dibala i Sami Kedira preokrenuli i doneli pobedu Juventusu.

Juventus zauzima 12. mesto na tabeli sa osam bodova. Bolonja je poslednja sa tri.

Pobedu je zabeležio i Lacio, koji je trijumfom nad Frozinoneom u Rimu sa 2:0 izbio na treće mesto.

Strelci su bili Balde Keita i srpski fudbaler Filip Đorđević. Novi A reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić nije igrao za Lacio, dok je Dušan Basta zamenjen u drugom poluvremenu.

Debakl Milana kod kuće, sigurna Fiorentina

Fudbaleri Milana izgubili su večeras na domaćem terenu od ekipe Napolija sa 4:0, dok je Fiorentina, takođe kod kuće, sigurno slavila protiv Atalante (3:0), u utakmicama 7. kola italijanske Serije A.

Tim srpskog trenera Siniše Mihajlovića obrukao se protiv Napolitanaca i razočarao navijače. Igrao je ispod svih očekivanja i već četvrtim porazom ove sezone pokazao da će teško ostvariti cilj i jurišati na vrh tabele.

Nakon ponižavajućeg poraza ostao je na 11. poziciji sa već devet bodova zaostatka za vodećom Fiorentinom, koja je nastavila sjajnu seriju šestim trijumfom, pa je pobegla dva boda drugoplasiranom Interu.

Uspehu ekipe iz Firence doprineo je i srpski defanzivac Nenad Tomović, koji je odigrao ceo meč.

Ranije večeras šampion Juventus zabeležio je tek drugu ovosezonsku pobedu u susretu sa Bolonjom (3:1), dok je Lacio potvrdio izlazak iz krize, jer je kod kuće bio siguran protiv Frozinonea (2:0).

Drugi gol za Rimljane, koji su preuzeli treće mesto, postigao je srpski napadač Filip Đorđević u samoj završnici, Dušan Basta je igrao do 62. minuta, dok je Sergej Milinković-Savić presedeo na klupi.

Fiorentina - Atalanta 3:0 (Iličić 6. penal, Valero 34, Verdu 90)

Milan - Napoli 0:4 (Alan 13, Insinje 48, 68, Eli 77. autogol)

Juventus - Bolonja 3:1 (Morata 33, Dibala 52. penal, Kedira 63 - Munije 5)

Lacio - Frozinone 2:0 (Keita 80, Đorđević 90+4)

Odigrano ranije danas:

Sampdorija - Inter 1:1 (Murijel 51 - Perišić 76)

Palermo - Roma 2:4 (Đilardino 58, Gonzales 90+1 - Pjanić 2, Florenci 13, Žervinjo 27, 90+2)

Udineze - Đenova 1:1 (Di Natale 47 - Peroti 76. penal)

Empoli - Sasuolo 1:0 (Makarone 88)

Odigrano u subotu: Karpi - Torino 2:1, Kjevo - Verona 1:1.

Tabela: Fiorentina 18 bodova, Inter 16, Lacio 15, Roma 14, Torino 13, Napoli, Kjevo i Sasuolo po 12, Sampdorija i Atalanta po 11, itd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter ponovo bez pobede

Izvor: Akter, 04.Okt.2015

Fudbaleri Intera su dva kola bez pobede su Seriji A, pošto su danas u gostima igrali nerešeno 1:1 sa Sampdorijom..Sampdorija je vodila od 51. minuta golom Luisa Murijela, a konačan rezultat je u 76. postavio Ivan Perišić...Inter je u prošloj utakmici izgubio nakon pet vezanih pobeda, a remijem...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.