Incidenti u Kijevu - Napadnuta ekspedicija FK Partizan!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incidenti u Kijevu - Napadnuta ekspedicija FK Partizan!

Nemile scene u ukrajinskoj prestonici, huligani u dva odvojena napada napali članove Partizanove ekspedicije i naneli im telesne povrede.

Nešto više od dva sata pre početka utakmice 6. kola grupne faze Lige Evrope između kijevskog Dinama i Partizana iz ukrajinske prestonice stižu nam vesti o dva odvojena incidenta.

Novinar portala "Sportske.net" koji se nalazi na licu mesta javlja da su u dva odvojena incidenta huligani kijevskog Dinama napali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << članove ekspedicije fudbalskog kluba Partizan i naneli im lakše telesne povrede.

Prvi napad dogodio se sinoć kada je grupa od desetak huligana napala četvoricu članova ekspedicije srpskog šampiona, ali srećom nije bilo povređenih.

Danas je usledio drugi napad, onaj u kome su dvojica srpskih novinara zadobili lakše telesne povrede. Ponovo je napala grupa od desetak dobro organizovanih huligana koji su koristili štangle i rakete.

Napadnuti novinari su zadobili posekotine po glavi i već im je ukazana lekarska pomoć, s tim što je jedan od njih morao u bolnicu na ušivanje. Obojica se osećaju dobro, tvrde da će tokom večeri biti na stadionu i da će odraditi posao zbog kojeg su krenuli put Kijeva.

Oba napada dogodila su se na sličan način. Članovima ekspedicije FK Partizan prilazile su osobe i obraćale se na engleskom jeziku uz kratko pitanje "Serbian?"...

Kako javlja naš novinar, radi se o navijačima kijevskog Dinama koji su dobro povezani sa hrvatskim huliganima.

Važno je napomenuti da su povređeni novinari sada na sigurnom i da se i pored zadobijenih povreda osećaju dobro.

Utakmica Dinamo Kijev - Partizan igra se od 19 časova u ukrajinskoj prestonici, a prema ranijem dogovoru dva kluba gostojući navijači neće prisustvovati meč.
Pogledaj vesti o: Incident,   Liga Šampiona,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Huligani napali ekipu TV Partizan u Kijevu!

Izvor: Mondo, 07.Dec.2017

Grupa od desetak huligana presrela je i fizički napala dvojicu momaka čiji je zadatak da dokumentuju utakmice crno-belih ove sezone. Vazura: "Šta da se ovo desilo u Beogradu?"../od reportera Monda iz Kijeva/..Grupa od desetak navijača sa obeležjima Dinamo Kijeva i fantomkama na glavama napala je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.