ISTORIJA, Vranje ima superligaša!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTORIJA, Vranje ima superligaša!

Kolo pre kraja sezone u Prvoj ligi Srbije rešeno pitanje i drugog putnika u Superligu.

Fudbaleri Dinama i Novog Pazara odigrali su danas u Vranju nerešeno 1:1 u 29. kolu Prve lige Srbije, pa je domaći tim kolo pre kraja obezbedio drugo mesto na tabeli i plasman u Superligu.

Pazarci su poveli golom Irfana Vusljanina u 13. minutu, a konačan rezultat postavio je Lazar Ranđelović u 28.

Šampionski sastav Proletera iz Novog Sada sa 64 boda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i drugoplasirani Dinamo sa 60 igraće od naredne sezone u elitnom rangu, dok je Novi Pazar deveti i ima 39 bodova.

Iz lige ispadaju četiri najslabija tima, a to su Radnički iz Pirota sa 28, varvarinski Temnić 1924 sa 26, ČSK Pivara iz Čelareva sa 22 i Jagodina, koja je osvojila 13 bodova.

Dinamo u utakmici poslednjeg, 30. kolu gostuje kragujevačkom Radničkom 1923, a Novi Pazar dočekuje Budućnost iz Dobanovaca.

PLS 29. kolo:

Bežanija – Radnički (Kg) 3:2

Budućnost (D) – Sinđelić (Bg) 0:3

ČSK – TSC 0:3

Dinamo (V) – Novi Pazar 1:1

Metalac – Jagodina 1:0

Proleter – Teleoptik 2:0

Radnički (P) – Inđija 0:0

Temnić – Sloboda 0:0

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinamo overio SUPER LIGU!

Izvor: OkRadio.rs, 26.Maj.2018

Fudbaleri Dinama i Novog Pazara odigrali su danas u Vranju nerešeno 1:1 u 29. kolu Prve lige Srbije, čime je tim iz Vranja obezbedio neophodan bod koji ih vodi u Super Ligu. Pazarci su poveli golom Irfana Vusljanina u 13. minutu, a konačan rezultat postavio je Lazar Ranđelović u 28. minutu.   Dragan...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.