Hoksima su povređeni Milsap i Bejzmor

Izvor: MVP.rs, 20.Mar.2017, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoksima su povređeni Milsap i Bejzmor

Atlanta će u narednom periodu igrati bez dvojice igrača iz startne postave.

Pred kraj regularnog dela sezone, dok Atlanta Hoksi jure što bolji plasman pred plej of, izabranici Majka Budenholzera su ostali bez dvojice bitnih igrača. Zbog povreda koje su zadobili tokom prethodne nedelje Pol Milsap i Kent Bejzmor će propusiti određeni broj mečeva u narednom periodu.

Milsap, koji je već propustio utakmicu sa Portland Trejl Blejzersima zbog povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << levog kolena, neće zaigrati na najmanje dve naredne utakmice svoje ekipe. Sa druge strane, Bejzmor će zbog povrede desnog kolena biti van terena u narednih sedam do 10 dana, kada će medicinski tim Hoksa ponovo utvrditi u kakvom se stanju nalazi njegovo koleno.

Hoksi se trenutno nalaze na petom mestu u Istočnoj konferenciji, ali imaju samo tri pobede više od devetoplasiranog Majamija. Izostanak dvojice ključnih igrača bi u narednom periodu mogao da bude veliki udarac za tim iz Atlante.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.