Haos u Trabzonu - tuča, incidenti, prekid i 119 poena Fenera

Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2017, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Trabzonu - tuča, incidenti, prekid i 119 poena Fenera

Marko Gudurić ubacio 11 poena

Frka u Trabzonu. Košarkaši Fenerbahčea pobedili su kao gosti Trabzon sa 119:90 u utakmici devetog kola turske Superlige. Utakmicu su obeležili prekid i incidenti u drugoj četvrtini zbog kojih je hala morala da bude ispražnjena.

Srpski internacionalac Marko Gudurić utakmicu je završio sa 11 poena, Jan Veseli dao je 18, a Džejms Nanali 20 poena. Oziris Eldridž je predvodio Trabzon sa 21 poenom, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dok je Brejdi Heslip ubacio 14.

Sredinom druge deonice, pri rezultati 37-35 u korist domaćina, Jan Veseli je napravio faul u napadu, a onda se “zakačio” sa dvojicom protivničkih igrača.

To se nije svidelo košarkašu domaćeg sastava Obekpi, koji je gurnuo češkog košarkaša na zemlju.

Posle toga, tenzija se sa terena preselila na tribine, navijači su počeli da ubacuju razne objekte na teren, pa su arbitri morali da prekinu meč. Utakmica je nastavljena posle sat vremena pauze dok se nisu ispraznile tribine.

Prekid kao da je naljutio Željka Obradovića i njegovu ekipu, pa su u trećoj četvrtini zgazili protivnika koji je do tada pružao ozbiljan otpor.

Mr. Kudurtucu @JanVesely24 pic.twitter.com/V5dFB0CHIW
Pogledaj vesti o: Incident,   Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obekpa bacio Veselog na pod, haos na meču Fenera

Izvor: B92, 03.Dec.2017

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Trabzon u turskoj košarkaškoj Superligi 119:90 ali je pobeda ostala u senci sukoba koji se sa parketa preneo na tribine...Igrač Trabzona Kris Obekpa je prišao Veselom na polovini druge deonice i pokušao da ga odgurne od svog saigrača. Veseli je pao na parket...U...

Nastavak na B92...

Košarkaši Fenerbahčea izbegli linč u Turskoj (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2017

Izuzetno buran je bio meč devetog turskog prvenstva između Trabzona i Fenerbahčea...Sredinom druge četvrtine igrač Fenera Jan Veseli je pao i tako iznudio prekršaj domaćih. To se nije dopalo navijačima Trabzona koji su raznim predmetima zasuli goste iz Istanbula...Igrači i stručni štab predvođeni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.