Obekpa bacio Veselog na pod, haos na meču Fenera

Izvor: B92, 03.Dec.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obekpa bacio Veselog na pod, haos na meču Fenera

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Trabzon u turskoj košarkaškoj Superligi 119:90 ali je pobeda ostala u senci sukoba koji se sa parketa preneo na tribine.

Igrač Trabzona Kris Obekpa je prišao Veselom na polovini druge deonice i pokušao da ga odgurne od svog saigrača. Veseli je pao na parket.

U hali je nastao haos jer su navijači Trabzona počeli da gađaju gostujuće košarkaše raznim predmetima pa su se košarkaši Fenerbahčea povukli u svlačionice.

Hala je potom ispražnjena, a utakmica je nastavljena i Fener je ubedljivo pobedio. Marko Gudurić je odigrao dobru partiju sa 11 poena, a najbolji u pobedi Fenerbahčea je bio Nunali sa 20 poena, a Veseli i Arna su ubacili po 18.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.