Guranje, prekid i najubedljiviji Fener od 2008.

Izvor: Mondo, 03.Dec.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guranje, prekid i najubedljiviji Fener od 2008.

Ponovo drama u Turskoj i najubedljivija Fenerbahčea od dolaska Željka Obradovića.

Foto: MN Press

Ponovo je bilo vatreno na gostovanju Fenerbahčea i ponovo je ekipa Željka Obradovića pobedila. I to veoma ubedljivo.

Šampion Evrope igrao je u nedelju protiv Trabzona utakmicu koja je trajala neplanirano dugo zbog prekida pri rezultatu 37:35, kada je Jan Veseli u postavljanju bloka bacio rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na parket, na šta je Kris Obekpa prišao i gurnuo Čeha na pod.

Usledila je gužva na terenu, pa na tribinama, zbog čega su sudije ispraznile dvoranu.



Izvor: YouTube

Ekipa Željka Obradovića potom se vratila na parket i deklasirala domaćina rezultatom 119:90, što je najubedljivija prvenstvena pobeda Fenerbahčea od 26. aprila 2008. godine i trijumfa u meču protiv Seldžuk univerziteta 122:66.

Najefikasniji u "Žocovoj" ekipi bili su Džejms Naneli sa 19 poena, Jan Veseli i Egehan Arna sa po 18, a dvocifreni učinak imali su Džejson Tompson (15), Ahmet Duverioglu (14) i srpski bek Marko Gudurić (12).

Fenerbahče je tako "vezao" šesti trijumf u oba takmičenja, u seriji koju je započeo spektakularnom pobedom na gostovanju CSKA u Moskvi. Obradovićev tim ostao je na drugoj poziciji tabele, sa istim skorom kao Bešiktaš (7-2), dok je lider ostao i dalje perfektni Tofaš (9-0)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.