HAOS U TIRANI PRED FINALE LK: Albanci PRETUKLI Rimljane! Policajci u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 08:53

HAOS U TIRANI PRED FINALE LK: Albanci PRETUKLI Rimljane! Policajci u bolnici

Žestok sukob navijača.

Od finala trećeg po rangu UEFA takmičenja - Lige konferencija, deli nas još jedan dan. U Tirani, sastaće se Roma i Fejnord, a njihovi navijači su već stigli u prestonicu Albanije i tamo izazvali velike nerede.

Kako javljaju albanski mediji, po čitavom gradu se oseća tenzija zmeđu Albanaca, Rimljana i Holanđana. Dok je u bašti jednog kafića gde je došlo do pesničenja i žestokog sudara grupe albanskih mladića i pristalica Fejenorda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
olandesi e albanesi questo pomeriggio,un albanese colpito alla testa in ospedale pic.twitter.com/HYcoWYZMcY

— matteriete🦊🦦 (@matt_eoo0) May 24, 2022

Riots in Tirana are continuing tonight. Both sides (AS Roma 🇮🇹 & Feyenoord 🇳🇱) destroying police cars 🇦🇱. pic.twitter.com/frSLoToZkL

— Casual Ultra (@thecasualultra) May 24, 2022

Inače, nekoliko policajaca je povređeno i zbrinuto u bolnicu sa lakšim povredama posle ovog okršaja.

Takođe, nisu pošteđeni ni pojedini građani koji su se našli na putu huliganima. Polupano je i nekoliko kola, i načinjena je materijalna šteta na nekoliko mesta u gradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Haos u Tirani, tuča navijača Fejenorda i Rome

Izvor: RTS, 25.Maj.2022

Najmanje 20 osoba, navijača Fejenorda i Rome, ali i policajaca i slučajnih prolaznika, povređeno je u seriji incidenata koji su prethodili finalu Kupa konferencija u Tirani. Proterano 80 Italijana. . Navijači Rome i Fejenorda napali su policiju u centru Tirane, javljaju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.