GRMI U PIREJU: Navijači Olimpijakosa nisu zaboravili ubijene Srbe na Kosmetu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 20:38

GRMI U PIREJU: Navijači Olimpijakosa nisu zaboravili ubijene Srbe na Kosmetu (VIDEO)

Podrška koja mnogo znači, pogotovo ljudima koji žive tamo gde nema ko da ih zaštiti.

Tenzije na Kosovu i Metohiji dostigle su vrhunac posle nedeljnih događanja kada su albanski policajci u Banjskoj ubili Stefana Nedeljkovića iz Zvečana kao i Bojana Mijailovića i Igora Milenkovića iz Leposavića. Poginuo je tada i jedan pripadnik albanske policije Afrim Bunjaku i to je svakako stvorilo situaciju koja liči na početak rata.

Dok takozvani Zapad žali policajca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a o drugima govori kao o teroristima, ostatak sveta pali sveće i odaje počast poginulim srpskim civilima koji su po mnogima započeli borbu iz koje sada nema povratka.

Tako su i navijači Olimpijakosa na meču u Pireju prtoiv Arisa pored skandiranja Kosovo - Srbija razvili transparent na kojem je pisalo "Slava Stefanu i svim palim srpskim herojima".

Ova podrška mnogo znači svima u Srbiji, ali pogotovo ljudima koji žive na Kosmetu gde nema vojske ni policije da ih zaštiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Navijači Olimpijakosa odali počast srpskim žrtvama na Kosovu i Metohiji (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2023

Navijači grčkog Olimpijakosa oglasili su se povodom dešavanja na Kosovu i Metohiji i standardno poslali poruku podrške Srbiji i srpskom narodu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.