Fudbalska federacija Kosova: Dobili smo čestitku Rusije

Izvor: N1 televizija, 11.Jul.2018, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalska federacija Kosova: Dobili smo čestitku Rusije

Fudbalska federacija Kosova (FFK) objavila je na svom Tviter nalogu da je dobila čestitku Fudbalskog saveza Rusije povodom izbora Agima Ademija za novog predsednika FFK.

"Radujemo se saradnji naših saveza i želimo Vama i Vašem savezu prosperitet i mnogo uspeha. Uvek možete da računate na našu podršku u svim fudbalskim pitanjima. Nadamo se da ćemo se uskoro sresti u raznim fudbalskim prilikama", piše u čestitki koju je potpisao generalni sekretar Fudbalskog saveza Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Aleksandar Alaev, prenela je Fudbalska federacija Kosova.

Ademi je na čelu FFK nasledio bivšeg fudbalera Partizana i reprezentacije Jugoslavije Fadilja Vokrija koji je nedavno preminuo u 58. godini. Po navodima prištinskih medija, Ademi se bavi izgradnjom stanova, a 2012. godine je uhapšen zbog korupcije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.