Fudbaleri Jagodine počeli pripreme

Izvor: Blic, 20.Jun.2012, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Jagodine počeli pripreme

Fudbaleri Jagodine počeli su pripreme za novu sezonu u kojoj žele da ponove dobre rezultate i opravdaju učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Pozdravljajući fudbalere, predsednik kluba Goran Milanović istakao je da ekipu ove godine "očekuju teški zadaci".

"Ova ekipa je i do sada imala teške zadatke i uspešno ih rezalizovala. Osvojili smo četvrto mesto u prvenstvu i izborili kvalifikacije za Ligu Evrope. Napravili smo dobar rezultat, koji ćemo se truditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da opravdamo", rekao je Milanović i istakao da očekuje da Jagodina u prvenstvu osvoji treće mesto.

Trener Jagodinaca Simo Krunić izvršio je proizivku fudbalera i nije želeo da daje izjave, pod izgovorom da je Milanović rekao sve što je trebalo.

U Jagodine je trenutno sve podređeno kvalifikacijama za Ligu Evrope, ugovorene su i dve probne utakmice sa klubovima iz Bugarske.

"Ima dosta nepoznanica kada su u pitanju klubovi koji će učestovati u kvalifikacijama. Lično bih voleo da izvučemo neki klub sa Malte ili iz San Marina, da izbegnemo teške protivnike", rekao je kapiten Jagodine Miloš Stojanović.

Njegov klupski kolega Dejan Đenić takođe je poželeo lakšeg protivnika u prvom kolu.

"Dobro smo se spremili, sve zavisi od žreba, biće nam potrebno i malo sreće", rekao je Đenić.

Kvalifikacije za Ligu Evrope počinju 5. jula, a Jagodina će ime protivnika saznati 25. juna kada će biti obavljen žreb.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počeli radovi pod Đurđevim brdom...

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2012

Superligaš iz prestonice pomoravskog okruga otpočeo je pripreme za novu sezonu koja će početi evropskim iskušenjima u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.