Filipo Inzagi preuzeo Bolonju

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipo Inzagi preuzeo Bolonju

Nekadašnji as italijanskog fudbala vraća se kao trener u Seriju A.

Bolonja je objavila ko joj je novi trener tek što je Inzagi završio sezonu s Venecijom u drugoj italijanskoj ligi. Na to mesto dolazi umesto Roberta Donadonija.

Posle završetka uspešne igračke karijere Inzagi je radio kao trener mlađih kategorija Milana. Zatim je bio i tgrener ptvog tima u sezoni 2014/15, a posle godinu dana pauze, u junu 2016. preuzeo je Veneciju.

Ove sezone se s njom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izborio za plej-of u Seriji B posle petog mesta u ligi. U prvom kolu doigravanja za ulazak u viši rang savladana je Peruđa, ali je potom u dvomeču polufinala uspešniji bio Palermo.

S obzirom na to da je njegov rođeni brat Simone trener Lacija, iduće sezone se očekuju bratski okršaji na Olimpiku i stadionu Renato dal Ara.

Benvenuto Mister!#Inzaghi pic.twitter.com/9MXH1jI367— Bologna Fc 1909 (BfcOfficialPage) June 13, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.