Pipo Inzagi novi trener Bolonje

Izvor: RTS, 13.Jun.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pipo" Inzagi novi trener Bolonje

Legendarni golgeter Milana Filipo Inzagi imenovan je za novog trenera Bolonje, saopštio je klub iz italijanske Serije A.
Inzagi je potpisao dvogodišnji ugovor, a na klupi će naslediti Roberta Donadonija.

Nakon sjajne igračke karijere Inzagi je kao trener radio u mladom timu Milana, potom je kratko vodio prvi tim, da bi prethodne dve sezone proveo u Veneciji.
Sledeće sezone u elitnom italijanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << društvu igraće se "bratski derbi" jer je Inzagijev mlađi brat Simone trener Lacija.
Tokom igračke karijere Filipo je nastupao za Pijaćencu, Veronu, Parmu, Atalantu, Juventus i Milan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filipo Inzagi novi trener Bolonje

Izvor: BKTV News, 13.Jun.2018

Legendarni golgeter Milana Filipo Inzagi novi je trener Bolonje, saopštio je klub italijanske Serije A...Popularni Pipo potpisao je dvogodišnji ugovor, a na klupi će naslediti Roberta Donadonija...Nakon sjajne igračke karijere Inzagi je kao trener radio u mladom timu Milana, potom je kratko vodio...

Nastavak na BKTV News...

Pipo na klupi Bolonje

Izvor: Mondo, 13.Jun.2018

Legendarni golgeter Milana Filipo Inzagi imenovan je za novog trenera Bolonje..Foto: Guliver/Getty Images/Vittorio Zunino Celotto..Filipo Pipo Inzagi od danas je novi šef stručnog štaba Bolonje...Benvenuto Mister! #Inzaghipic.twitter.com/9MXH1jI367..— Bologna Fc 1909 (@BfcOfficialPage) 13 June 2018..Klub...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.