Felipe Luis neće u Real, u Španiji samo za Atletiko

Izvor: RTS, 09.Jun.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Felipe Luis neće u Real, u Španiji samo za Atletiko

Fudbaler Čelsija Felipe Luis odbio je ponudu Real Madrida, a kako navode španski mediji, prihvatio bi jedino ponudu Atletiko Madrida.

Luis je na leto 2014. godine napustio Atletiko i prešao u Čelsi, ali se u protekloj sezoni nije nametnuo treneru Žozeu Morinju.
Kako navodi Marka, Luis je svom agentu Horheu Mendesu rekao da nije zainteresovan za Real Madrid i da bi jedino prihvatio ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svog bivšeg kluba - Atletika.
Prema pisanju istog medija i trener Atletika Dijego Simeone zainteresovan je za usluge 29-godišnjeg levog beka.
Luis je za Čelsi u protekloj sezoni odigrao 24 utakmice, a postigao je i jedan gol.

On je za Atletiko Madrid nastupao od 2010. do 2014. godine i za "jorgandžije" je odigrao 180 mečeva.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Felipe Luis odbio Real Madrid

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2015

Fudbaler Čelsija Felipe Luis odbio je ponudu Real Madrida, a kako navode danas španski mediji, prihvatio bi jedino ponudu Atletiko Madrida...Luis je na leto 2014. godine napustio Atletiko i prešao u Čelsi, ali se u protekloj sezoni nije nametnuo treneru Žozeu Morinju...Kako navodi Marka (Marca),...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.