FIFA ODBACILA PRIGOVOR FSS: Kosovo igralo po pravilima

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Mar.2014, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA ODBACILA PRIGOVOR FSS: Kosovo igralo po pravilima

Fudbalski savez Srbije 6. marta uputio je prigovor svetskoj kući fudbala zbog kršenja dogovora takozvanog FS Kosova na prijateljskoj utakmici sa Haitijem.
(FOTO: AP)
Prema dogovoru potpisanom od strane FIFA, FSS i takozvanog FS Kosovo, pomenuta reprezentacija morala je da igra u dresovima koji imaju ispred obeležja malo „o” precizno definisanih dimenzija što nije bio slučaj.
U primedbi FSS navedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je takođe da je utakmica u Kosovskoj Mitrovici iskorišćena za atak na državu Srbije, cepanje i paljenje zastave.
Sa druge strane FIFA je odbacila prigovor FSS, a u obrazloženju se navodi da takozvano FS Kosovo nije prekršilo dogovor i da može da igra prijateljske utakmice.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

FIFA ODBILA PRIGOVOR FSS: Kosovo nastavlja sa prijateljskim mečevima!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Mar.2014

Svetska kuća fudbala istakla da nije bilo kršenja dogovora na prijateljskoj utakmici između takozvane države Kosova i Haitija

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.