Ekonomac protiv Ivanjičana za četrnaestu pobedu u nizu (petak, 20.30 h)

Izvor: KGsport.info, 22.Feb.2019, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac protiv Ivanjičana za četrnaestu pobedu u nizu (petak, 20.30 h)

Hala „Jezero“ biće poprište utakmice 14. kola Prve futsal lige Srbije, u kojoj će najtrofejniji srpski klub Ekonomac ugostiti doskorašnjeg drugoligaša, ekipu Ivanjice. Ovaj meč igra se u petak, 22. februara od 20 časova i 30 minuta, uz direktan prenos na sajtu IP Sport Media.
„Studenti“ su na dobrom putu da još jednu sezonu završe sa čistom desetkom. Kragujevčani su sa maksimalnim učinkom u dosadašnjih trinaest kola daleko ispred konkrencije, što i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << čudi s obzirom na kvalitet igračkog kadra.
Priliku da nastave pobednički niz učenici Predraga Rajića imaće ovoga petka, kada u „Jezero“ stiže simpatična ekipa Ivanjice, koja se ove sezone po prvi put takmiči u najvišem rangu takmičenja sa namerom da se tu zadrži što je duže moguće.
Jasno je kome pripada uloga favorita, mada to naravno ne znači da igrači Ekonomca treba da potcene svog protivnika. Uostalom, valjda su naučili lekciju iz utakmice sa Vranjem pre dve nedelje, kada su uz dosta problema ipak na kraju došli do trijumfa.
Kragujevačka publika imaće ponovo priliku da uživa u magiji igrača Ekonomca, koji iz kola u kolo maestralnim potezima osvajaju srca ljubitelja futsala iz svih krajeva Srbije.

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Odbojkaši Niša igraju derbi u Starčevu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Feb.2019

Utakmica 20. kola Prve lige u nedelju, 24. februara može odlučiti putnika za baraž za popunu Superlige, pa bi odbojkaši Niša trebalo da slave protiv Borca u Starčevu, ako žele da osnovni deo drugog ranga takmičenja završe na drugom mestu...Do kraja osnovnog dela Prve lige ostala su još tri...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.