EVROKUP: Haos se NASTAVLJA, odloženi mečevi Budućnost i Virtusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 20:19

EVROKUP: Haos se NASTAVLJA, odloženi mečevi Budućnost i Virtusa

Korona hara Evropom.

Pandemija koronavirusa napravila je haos, kako u fudbalu, tako i u košarci. Evrokup odlučio je da odloži dva meča utakmice 6. kola.

Mečevi Breša – Budućnost, kao i Virtus Bolonja i Lietkabelis neće biti odigrani zbog zaraženih košarkaša u taboru pomenutih timova

U oba slučaja gosti imaju ozbiljnih problema s pozitivnim na Covid-19.

Samim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim, Budućnost i Virtus Bolonja, čije boje brane Miloš Teodosić i Stefan Marković, a ekipu s klupe vodi nekadašnji selektor Srbije Aleksandar Đorđević, nemaju dovoljan broj, odnosno osmoricu košarkaša koji bi mogli da istrče na teren.

Identična je situacija s Podgoričanima, pa je Evrokup bio primoran da odloži njihove susrete u okviru 6. kola.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Odložen meč Partizana u Evrokupu

Izvor: B92, 02.Nov.2020

Meč Evrokupa između Partizana i Huventuda odložen je zbog pojave koronavirusa u španskoj ekipi...Kako se navodi, četvorica košarkaša gostiju bilo je pozitivno na testu na koronavirus...Utakmica je trebalo da se igra u sredu od 20.30 u Hali sportova "Ranko Žeravica"...Huventud jedini u grupi A...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.