Dva sata pripreme za Stena

Izvor: Mondo, 13.Okt.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva sata pripreme za Stena

Viktor Troicki posle rovovske borbe pobedio na startu mastersa u Šangaju. Sada ga čeka četvrti teniser sveta

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Viktor Troicki je prebrodio prvu prepreku u Šangaju, pretposlednjem turniru masters serije u sezoni.

Srpski teniser je na startu takmičenja pobedio Urugvajca Pabla Kuevasa, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << preokreta - 2:6, 6:4, 6:4.

Viktor je do drugog kola stigao posle tačno dva sata igre i tako se na pravi način spremio za veliki izazov u narednoj rundi.

Njegov sledeći protivnik biće četvrti teniser sveta, Stanislas Vavrinka, koji je bio slobodan na startu turnira.

To će biti pravi ispit za Viktora, koji je pre samo nedelju dana pripredio pravi podvig kada je u prvom kolu turnira u Pekingu savladao devetog igrača sveta Miloša Raonića, i to u dva seta.

Da li Viktor i za Vavrinku ima neki specijalni plan?

On je protiv Švajcaraca do sada odigrao tri duela u karijeri i zabeležio jednu pobedu - na egzibiciji u Australiji 2013. godine na početku sezone, što je bio i njihov poslednji meč.

Prethodno je Sten bio bolji na turniru u Monte Karlu 2009. godine i na Serbia Openu 2010. godine u Beogradu.

Turnir u Šangaju igra se za nagradni fond od 4,78 miliona dolara, a prvi nosilac je Novak Đoković, koji će u drugom kolu igrati protiv Martina Kližana iz Slovačke.

Trofej u Šangaju brani Rodžer Federer.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kvalifikant izbacio Federera!

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2015

Švajcarac je završio učešće u Šangaju, u šesnaestini finala...Rodžer Federer je eliminisan sa Turnira u kineskom Tokiju od strane Alberta Ramosa Vinolasa...Nakon 2 sata i osam minuta, 70. teniser sveta je savladao drugog nosioca na turniru rezultatom 2:1, po setovima 7:6, 2:6, 6:3...Ramos je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.