Dodić: Rad igra odlično

Izvor: B92, 21.Apr.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodić: Rad igra odlično

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da očekuje da njegovi fudbaleri pruže maksimum protiv Rada i pobede u predstojećoj utakmici 25. kola Superlige.

Utakmica se igra u Jagodini u utorak od 18 časova.

"Očekujem da moji fudbaleri pruže svoj maksimum protiv odlične ekipe Rada i zabeleže novu pobedu", rekao je Dodić na konferenciji za novinare u Jagodini.

Rad je pobedom u prošlom kolu pobegao iz zone ispadanja, dok je Jagodina četvrta na prvenstvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tabeli.

"Rad ovog proleća igra odlično i to nije isti sastav kao jesenas, promenjeno je mnogo toga. To više nije tako mlada ekipa već je sa nekoliko iskusnih igrača postala respektabilna. Gledam ih kroz rezultat u Novom Sadu kada su pobedili odličnu Vojvodinu", kazao je trener Jagodine.

Dodić je rekao da je trener Rada Stevan Mojsilović pre 10 godina vodio Obilić i on mu je tada bio pomoćnik.

"Ovo je prva utakmica gde smo on i ja na različitim stranama jedan protiv drugog. Znam da se radi o izuzetno vrednom i predanom stručnjaku. Sve to govori da nas očekuje težak meč. Mi smo iskoristili vikend da se psihički i fizički revitalizujemo posle napornog ritma sreda - subota", naveo je Dodić.

Fudbaler Jagodine Miloš Lepović izjavio je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica.

"Rad se bori za opstanak, ali je dokazao u poslednje vreme da je kvalitetan i dobar tim. Sigurno će doći ovde motivisan i pokušati da uzme neki bod, ali mi imamo svoj cilj i na dobrom smo putu da to ostvarimo", rekao je Lepović.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

''Romantičari'' žele nastavak uspešne serije

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2014

Pobedom u Kragujevcu u prošlom kolu, fudbaleri OFK Beograda su izašli iz ''opasne zone'', a u utorak od 15 časova ih očekuje novo gostovanje, ovog puta Vojvodini na ''Karađorđu''.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.